Podatki o podjetju

Tadej Hršak s.p., smArt wood,

Pod Javorjem 13,

1431 Dol pri Hrastniku Slovenija

ID za DDV: SI86821814
Matična številka: 8395306000

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine smArt wood so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Uradni list RS, št. 98/2004-UPB2, 126/2007 in 86/2009), na podlagi priporočil GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Upravljalec spletne trgovine smArt-wood.si je podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood.

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji poslovanja, zato vas prosimo, da si le-te preberete.

Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood, si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev poslovanja v spletni trgovini smart-wood.si

Cene

Cene izdelkov v spletni trgovini smart-wood.si so izražene v evrih. Cene ne vsebujejo stroškov dostave.

Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Akcije in ponudba

Splošna in akcijska ponudba izdelkov ter cene le-teh v spletni trgovini smart-wood.si veljajo do preklica ali razprodaje zalog.

Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood si pridržuje pravico do umika izdelkov iz ponudbe brez prehodne najave.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood se obvezuje varovati podatke o kupcih in članih (osebni podatki, podatki o nakupih). Vse podatke, ki jih pridobi v spletni trgovini smart-wood.si in zbrane podatke, sme uporabljati izključno za izvedbo nakupov. Podatki o kupcih se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in se v nobenem primeru ne bodo posredovali tretjim osebam. Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini smart-wood.si sta potrebna izključno zaradi pravilnega izvajanja storitev spletne trgovine.

Odgovornosti

Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood se obvezuje, da bodo podatki na strani spletne trgovine smart-wood.si točni in ažurni.

Dobava, dostava in prevzem

Blago dostavlja podjetje GLS ali katero drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oziroma pogodbenega razmerja s podjetjem Tadej Hršak s.p., smArt wood. Način dostave si lahko izberete v procesu nakupa. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.

Za naročila do 50€ znaša poštnina 2,5 EUR, nad 50€ je poštnina brezplačna. V kolikor izberete plačilo ob prevzemu, znaša poštnina 3,5 EUR. Izdelek, ki je na zalogi, odpošljemo v roku 3 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem in o možnostih dobave obvestili.

Dostava poteka po Sloveniji. V kolikor bi želeli dostavo izven Slovenije, se o tem predhodno pozanimajte na e-naslovu info@smart-wood.si.

Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood se obvezuje naročene izdelke primerno zapakirati in odposlati pravočasno v roku dobave.

Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood ne odgovarja za prekoračen rok dostave iz naslova nepravilnosti pri postopkih dostavne službe.

Plačilo

Plačilo v spletni trgovini smart-wood.si lahko opravite ob prevzemu ali po predračunu. Način plačila si lahko izberete v procesu nakupa.

Vsi izdani računi se hranijo na sedežu podjetja. Stranka lahko kadarkoli zahteva svojo kopijo računa preko e naslova: info@smart-wood.si.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@smart-wood.si) da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Podjetje vrne prejeto plačilo z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik razen v primeru če je plačnik poravnal znesek z gotovino kurirju dostavne službe. Vsa plačila, ki jih prodajalec prejme od dostavne službe so izvršena preko transakcijskega računa, zato se prodajalec zavezuje, da bo opravil vračilo kupnine preko transakcijskega računa v čim krajšem možnem času in ne kasneje od 14 dni od opravljenega vračila.

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago.

Neobstoj pravice do odstopa od pogodbe. Odstop od pogodbe ni možen pri izdelkih, ki so izdelani po natančnih navodilih potrošnika in prilagojeni njegovim osebnim potrebam; narejenih po natančnih navodilih potrošnika (npr. vabila, priponke, …).

Piškotki

1. Splošno

Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

 

2. Uporaba osebnih podatkov

Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek;
  • naslove za dostavo;
  • podjetje oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
  • davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
  • naslov elektronske pošte (uporabniško ime);
  • geslo v šifrirani obliki;
  • kontaktno telefonsko številko;
  • državo bivanja;
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini;
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood ne odgovarja.

 

3. Piškotki in IP naslovi

Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti (t.i. “cookie”), ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine in se izbriše po eni uri neaktivnosti. Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne trgovine ali ocene artiklov, s pomočjo katerega uporabnik ve, katere artikle je že ocenil, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti Trgovec zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine.

 

4. Izjava o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov

Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine. Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Tadej Hršak s.p., smArt wood.

 

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

 

Dostavni službi bo podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood zaupalo le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov (podatki o prejemniku in naslov za dostavo). Prek elektronske pošte bo podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood stopil v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni trgovini, prek kontaktne telefonske številke pa le, če bo v postopku registracije oz. nakupa v spletni trgovini prišlo do težav.

 

5. Izvajanje politike zasebnosti

Vse pri podjetju Tadej Hršak s.p., smArt wood redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s podjetjem Tadej Hršak s.p., smArt wood.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo podjetju Tadej Hršak s.p., smArt wood sporočijo preklic registracije. Pred podajo izjave o preklicu registracije mora uporabnik podjetju Tadej Hršak s.p., smArt wood poravnati vse še neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini. Podjetje Tadej Hršak s.p., smArt wood bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v okviru te politike zasebnosti varoval tudi v primeru preklica registracije.

 

6. Dodatna pojasnila

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov: info@smart-wood.si .